Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

Kína után Indiában is hivatalos látogatást tesz Orbán Viktor

2013. January 17. 09:53
Kína után Indiában is hivatalos látogatást tesz Orbán Viktor
Indiában, Újdelhiben Takács Szabolcs, a tárca globális ügyekért felelős helyettes államtitkár vendéglátói közölték: októberre hivatalos állami látogatásra várják Orbán Viktor magyar miniszterelnököt.

Takács Szabolcs államtitkár hétfőtől szombatig Indiában tesz hivatalos látogatást, ahol kedden tárgyalt Pinak Randzsan Csakravertivel, az indiai külügyminisztérium külgazdasági államtitkárával, valamint a vízügyi minisztériumban Sri G. Mohan Kumar államtitkár-helyettessel. A felek egyebek mellett áttekintették a magyar-indiai kapcsolatok legfontosabb ügyeit és számba vették azokat a kétoldalú megállapodásokat, amelyeket a tervek szerint a közeljövőben írnak alá.

India

 

Takács Szabolcs, globális ügyekért felelős helyettes államtitkár Indiában tesz hivatalos látogatást
A Külügyminisztérium közleménye megemlítette: a Magyarországon eddig megvalósított indiai működőtőke-befektetések összesített állománya megközelíti az 1,3 milliárd dollárt, és ezek a vállalatok, beruházások mintegy 6200, a beszállítói körrel együtt pedig 8-9 ezer embernek adnak munkát. Hozzátették, hogy további indiai befektetésekre számítanak.MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu