Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.01.18. - kedd, Piroska napja van.

Belföldi hírek

Két logisztikai központot hozott létre Magyarországon egy holland cég

2021. december 25. 10:00
Két logisztikai központot hozott létre Magyarországon egy holland cég

A Raben Trans European Hungary Kft. Dunaharasztiban és Pécsen is új logisztikai központokat nyitott.

Két új logisztikai központtal bővült Magyarországon egy holland tulajdonú logisztikai cég. A Raben Trans European Hungary Kft. Dunaharasztiban és Pécsen hozta létre legújabb központjait, közel 40 ezer négyzetméteren. Mindkét városban főleg raktározási feladatokat lát majd el a cégcsoport.

 

A holland cég magyar leányvállalata dunaharaszti székhellyel rendelkezik, az új beruházások eredményeképpen pedig már 5 telephellyel rendelkeznek az országban. Az 5 telephelyen 70 ezer négyzetméternyi raktárkapacitást tudhatnak soraikban, amellyel fontos szereplők a hazai piacon.

 

Nagy raktárkapacitással rendelkezik hazánkban a cég

 

Az új fejlesztéseknek köszönhetően közel 100 új alkalmazottat tudott felvenni a Raben Kft., így már több mint 400 munkavállalót foglalkoztatnak Magyarországon. A cég 2022-ben is folytatni kívánja a terjeszkedést és bővítést. Amellett, hogy a jelenlegi raktárkapacitást feltöltenék, 20 új munkavállalót is felvennének és egy új 3000 négyzetméteres raktárat építenének.

 

A cégcsoport egyébként 14 országban tevékenykedik Európában és komoly piaci szereplőnek számítanak a raktárlogisztika és a gyűjtőszállítmányozás területén is. A kontinensen 160 telephellyel rendelkeznek, ahol 1,3 millió négyzetméternyi raktárterületet üzemeltetnek. A tavalyi évben 9,7 milliárd forintos nettó árbevételt könyveltek el.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu