Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.08.19. - hétfő, Huba napja van.

Belföldi hírek

Kérdések Oszkónak a végkielégítésekről

2009. július 31. 23:37
Kérdések Oszkónak a végkielégítésekről
Kilencven írásbeli kérdést tett fel a Fidesz elnöki stábjának vezetője a pénzügyminiszternek; Szijjártó Péter azt szeretné megtudni Oszkó Pétertől, hogy kaptak-e bármilyen juttatást a távozó állami vezetők.
Havasi Bertalan, a párt sajtófőnöke az MTI-nek pénteken elmondta: a kérdések közül négy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a Magyar Energia Hivatal, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Nemzetbiztonsági Hivatal közelmúltban elküldött vagy távozó vezetőinek juttatásait szeretné megtudni.

A további 86 írásbeli kérdés előzménye, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a Heti Válasz Online rendelkezésére bocsátotta az állami vállalatok igazgatóságaiból vagy felügyelőbizottságaiból visszahívott tisztségviselők listáját.

Szijjártó Péter tudni szeretné, hogy a listán szereplők kapnak-e végkielégítést vagy bármilyen más juttatást. Ha pedig igen, akkor a politikus Oszkó Pétertől arra is választ vár, hogy mi a pénzbeli juttatás címe, formája és pontos összege - közölte Havasi Bertalan. Hozzátette: Szijjártó Péter írásban vár választ a pénzügyminisztertől.

(forrás: fidesz.hu - MTI)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu