Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Belföldi hírek

Kedvezményes finanszírozás innovatív vállalatoknak

2018. July 21. 08:00
Kedvezményes finanszírozás innovatív vállalatoknak

2018 szeptemberétől 0%-os, legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitelt igényelhetnek digitális fejlesztéseikhez a hazai kis- és közepes, illetve startup vállalkozások.

A Digitális Jólét Pénzügyi Program keretében megjelent Digitális Jólét Hitelprogram célja, hogy kedvezményes finanszírozást nyújtson olyan innovatív vállalkozásoknak, amelyek a versenyképességüket erősítő, a Digitális Jólét Program stratégiai célkitűzéseihez illeszkedő digitális fejlesztéseikhez keresnek forrást. A hitelt a Magyar Fejlesztési Bank az MFB Pontok hálózatán keresztül közvetíti a vállalkozások számára.

 

Digitális Jólét Hitelprogram kedvezményes finanszírozást biztosít innovatív vállalatoknak

 

Az uniós forrásból, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében kialakított konstrukció újdonsága a nagyfokú rugalmasság. A hitelt többek között tárgyi eszköz beszerzésre, szolgáltatási tevékenységekhez kapcsolódó költségekre és díjakra, hazai kiállításon, vásáron való részvétel költségeire, vagy akár irodabérlésre is igénybe lehet venni.  A hitelből finanszírozni tervezett projekteknek illeszkedniük kell a DJP stratégiai céljaihoz, ezért az igényeket egy előminősítés keretében a DJP által felkért ágazati digitalizációs szakértők véleményezik az innovatív tartalom, a megvalósíthatóság és a finanszírozhatóság szempontjait mérlegelve. 

 

ITM/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu