Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.06.02. - Friday, Anita, Kármen napja van.

Belföldi hírek

Katódanyag gyárat nyitottak Pest megyében

2023. January 05. 18:12
Katódanyag gyárat nyitottak Pest megyében

Egy japán cég új katódanyag gyárat épített és nyitott Magyarországon.

Újabb keleti nagyvállalat fejezett be egy nagyberuházást Magyarországon. A Toyo Ink Group létrehozta magyar leányvállalatát, a Toyo Ink Hungary Kft.-t, majd megnyitotta legújabb gyárát Pest megyében.

 

Az Újhartyánban megtalálható üzemben CNT vezetőképes diszperziókat fognak gyártani és értékesíteni. Az ilyesfajta eszközöket az elektromos autók akkumulátorának katódjához használják fel a gyártás során.

 

Ismét egy keleti cég ruházott be hazánkban

 

A nagy teljesítményű alkatrészek kiválóan alkalmasak ahhoz, hogy az elektromos autók még fejlettebbek legyenek. A japán cég egyébként a magyar telephelyen az SK On vállalat számára gyártja az eszközöket.

 

Az SK On egy dél-koreai nagyvállalat, amely olyan jelentős autógyáraknak szállít minőségi termékeket, mint például a Volkswagen konszern.

 

A Toyo Ink Magyarország Kft. eddig közel 7 milliárd forintos fejlesztésben részesült Magyarországon, a japán anyavállalat fő célja pedig az, hogy 2026-ig 28 milliárd forintot fektessenek be az innovációba világszerte. Ennek a jelentős innovációs sorozatnak az új magyar gyár is részese lesz.

 

Forrás: AutoPro
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu