Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.01.26. - szerda, Vanda napja van.

Belföldi hírek

Kapacitásbővítést hajtott végre Ecseren a V-Casting Öntödei Termelő és Szolgáltató Kft.

2021. november 24. 13:00
Kapacitásbővítést hajtott végre Ecseren a V-Casting Öntödei Termelő és Szolgáltató Kft.

Ecseren bővítette kapacitását a V-Casting Öntödei Termelő és Szolgáltató Kft., a prémium autógyártók egyik kiemelt beszállítója.

Pest megyében számos beruházást adtak át az elmúlt hetekben és a jövőben sem állnak le az itt tevékenykedő cégek, hiszen sok vállalat már a jövő évi projekteket is bejelentette. Ecseren most a V-Casting Öntödei Termelő és Szolgáltató Kft. beruházását adták át.

 

A cég kapacitásbővítést hajtott végre 522 millió forintból. A projekthez az állam 261 millió forintos támogatást is biztosított, így a cég képes megtartani közel 130 munkavállalóját, valamint képesek 70 új alkalmazottat felvenni.

 

Az átadón Szijjártó Péter is részt vett

 

A V-Casting Öntödei Termelő és Szolgáltató Kft. szerepe jelentős a magyar iparban, hiszen számos prémium autógyártó vállalatnak a kiemelt beszállítója. Az Audi, az Opel és a BMW számára alkatrészeket készítő SMR Automotive Mirror Technology Hungary Kft. az egyik legfontosabb stratégiai partnere a V-Casting Öntödei Termelő és Szolgáltató Kft-nek.

 

A kapacitásokat növelő beruházás eredményeképp az ecseri vállalat ezentúl más iparágakból is képes rendeléseket fogadni és teljesíteni.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu