Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.14. - vasárnap, Marcell napja van.

Belföldi hírek

Járműipari csarnok épült Gyöngyösön

2022. április 11. 06:09
Járműipari csarnok épült Gyöngyösön

Új raktárcsarnokot épített Gyöngyösön a Modine Hungária Kft. A cég több 100 munkavállalót képes megtartani az új beruházás eredményeképp.

A Modine Hungária Kft. nagy értékű beruházás sorozatba kezdett az elmúlt időszakban, a fejlesztések összértéke pedig a 2 milliárd forintot is megközelíti. A fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat biztosan képes lesz megtartani mintegy 600 munkavállalóját a jövőben is.

 

A Modine Hungária Kft. az 1,8 milliárd forintos fejlesztési sorozat részeként egy modern raktárcsarnokot adott át Gyöngyösön. A járműipari alkatrészek gyártásával foglalkozó cég Gyöngyös mellett Mezőkövesden is új projekteket indított. A kormány a két városban történő beruházást 450 millió forinttal támogatta.

 

Az új gyöngyösi telephely

 

A most átadott csarnok 3500 négyzetméter alapterületű és több új munkahelyet is teremtett a gyöngyösi telephelyen. Az új létesítmény a jövőben segíti a vállalatot, hogy működése még versenyképesebb legyen, mindemellett pedig a kapacitást jelentősen megnöveli.

 

A vállalat életében azért is számít óriási mérföldkőnek a raktárcsarnok átadása, mert eddig külső vállalatokat kellett igénybe venniük a raktározáshoz, a mostani beruházás azonban ezt a nehézséget már megoldja. A projekt olyannyira kellett a cégnek, hogy árbevétele ezáltal akár 50 százalékkal is megemelkedhet.

 

A 800 millió forintból létrehozott épületben 3500 raklapnyi áru fér el.

 

Forrás és képek: MTI
CS.SZ.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu