Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.21. - szombat, Konstantin napja van.

Belföldi hírek

Ismét beruházást indít a Doktor24

2021. október 30. 12:00
Ismét beruházást indít a Doktor24

Újabb beruházást jelentett be Budapesten a Doktor24 Multiklinika egészségügyi magánszolgáltató.

Fontos lépéseket jelentett be a Doktor24 Multiklinika. Az egészségügyi szolgáltató újabb beruházási projektet indít a fővárosban. A magán egészségügyi szolgáltató 3 milliárd forintos projekt keretében épít új modern klinikai központot Budapesten. A beruházáshoz az állam közel 300 millió forintos támogatást is nyújt.

 

A modern klinikai központ 3000 négyzetméteren épül fel, benne pedig 25 orvosi rendelő és 36 ágyat helyeznek el. A magánklinikán főleg járó- és fekvőbeteg ellátást nyújt majd a cég.

 

A cég 35 szakterületen indít rendelést

 

A Doktor24 új klinikáján a gyermek és felnőtt járóbeteg-ellátás is megoldott lesz és legalább 35 egészségügyi szakterületen végeznek majd rendeléseket. A magánkórházban a járóbeteg részleg mellett sebészeti központ, ortopédiai centrum, fekvőbeteg részleg és 4 műtő is felépítésre kerül.

 

A Doktor24 célja, hogy a magyarországi magánegészségügyben piacvezető vállalkozássá váljon, ezért folyamatos fejlesztéseket és beruházásokat indítanak. A cég beruházásai a magyar egészségügynek és egészségiparnak is fontos lépés, hiszen az egészségipar képes nagyban hozzájárulni a magyar gazdaság fejlődéséhez, főleg a járvány időszakában.

 

Forrás: MTI, Doktor24
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu