Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.13. - Thursday, Antal, Anett napja van.

Belföldi hírek

Interjú Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztossal az Új Nemzedék Plusz interaktív pályaválasztási roadshowjáról

2013. December 14. 20:19
Interjú Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztossal az Új Nemzedék Plusz interaktív pályaválasztási roadshowjáról

Az Új Nemzedék Plusz interaktív pályaválasztási roadshow budapesti rendezvényét Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos nyitotta meg.


Interjú Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztossal


Ez a rendezvény egy oszágjáró roadshow utolsó állomása, hiszen Veszprém, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged és Debrecen után itt, Budapesten zárul az Új Nemzedék Plusz Program pályaorientációs rendezvénysorozata. Ennek a roadshow-nak az volt a lényege, hogy a fiataloknak olyan tanácsokat adjunk, amivel könnyebben boldogulnak a munkakeresésnél, a továbbtanulásnál. Segítséget tudtunk adni például egy szakmai önéletrajz összeállításában - emelte ki interjújában példaként Mihalovics Péter.

Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos


A pályaorientációs kiállítást Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos nyitott megA koncepciónk az volt, hogy ne csak tanácsokat, információkad nyújtsunk nekik, hanem szórakoztassuk is őket. Éppen ezért minden állomáson egész napos programokat szerveztünk, amely egy fergeteges bulival zárult. Jövő évben a cél a kiemelt fesztiválokon - az EFOTT, a Sziget, a Volt - való jelenlétünk. Nagyon bízom benne, hogy ehhez hasonló roadshow-t is fogunk tudni indítani 2014-ben - ismertette az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos.


MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu