Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.07.03. - vasárnap, Kornél napja van.

Belföldi hírek

Innovatív eszközökkel bővül a Vass Acélcsarnok

2022. június 11. 14:45
Innovatív eszközökkel bővül a Vass Acélcsarnok

Mintegy 1,6 milliárd forintból fejleszti eszközparkját a Vass Acélcsarnok Kft.

Az Ipar 4.0-hoz kapcsolódik a Vss Acélcsarnok Kft. legújabb beszerzési programja, amelynek keretein belül modern és innovatív eszközökkel bővülnek. A cég több, mint 1,6 milliárd forintból szerzi be az eszközöket. A beruházáshoz kapcsolódik egy modern termelésirányítási rendszer beüzemelése is.

 

A vállalat acélcsarnokok építésével és acélszerkezetek termelésével foglalkozik. A Vass Acélcsarnok Kft. feltételesen vissza nem térítendő támogatást is elnyert a projekthet. A pályázat az úgynevezett digitális és automatizált technológiai fejlesztéshez kapcsolódik és ezért kaptak nagy összegű támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alapból.

 

 

Jelentős mértékben fejlesztik a gyártástechnológiát, így a termelésben is komoly növekedést várnak. Az előrejelzések alapján a mostani havi 160 tonnáról közel 600 tonnára módosulhat a napi kapacitás, ezáltal nem csak belföldi, de a külföldi értékesítés is nagyban megugorhat.

 

A vállalat az iszkaszentgyörgyi szerzett be automata 3D-s csőmegmunkáló és profilmegmunkáló gyártócellát, amely lézeres megoldással támogatja a gyártást. A modern termelésirányító rendszer telepítését is erre a telephelyre tervezik. A vállalat 70 munkavállalót foglalkoztat.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu