Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Belföldi hírek

Innovációs vállalkozói központ nyitotta meg kaput

2018. September 17. 13:42
Innovációs vállalkozói központ nyitotta meg kaput

A Millenárison Startup Campus Budapest alakítottak ki, amely nemcsak Magyarország, hanem a közép-európai régió egyik legnagyobb innovációs vállalkozói központja – hangsúlyozta Varga Mihály az új intézmény ünnepélyes átadóján.

A pénzügyminiszter elmondta, hogy nagy szüksége van a magyar gazdaságnak az innovatív és fejlődőképes vállalkozásokra, ezért támogatta a beruházást. Az új központ feladata, hogy startup-cégeknek munkateret biztosítson, ugyanakkor több eszközzel is támogassa az új vállalkozások indulását és megerősödését. Varga Mihály úgy fogalmazott: mivel a legtöbb magyar vállalkozásnak már a kezdetektől nemzetközi térben kell gondolkodnia, azt várjuk, hogy a Campus a külpiaci lehetőségek elérésében is segítséget nyújt majd.

 

Innovációs vállalkozói központ nyitotta meg kaput

A Millenáris átalakulása és megújulása a környéken élők számára is fontos előrelépés

 

Magyarország földrajzi és gazdasági adottságainak köszönhetően ez a centrum igen jó érkezési pontja lehet a régiót célzó külföldi vállalkozásoknak és befektetőknek is – tette hozzá. Varga Mihály és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, a budai kerületek országgyűlési képviselőjeként arra is felhívták a figyelmet, hogy a Millenáris átalakulása és megújulása a környéken élők számára is fontos előrelépés. A bel-budai városrészben számos fejlesztés indult el az elmúlt időszakban, ezek mindegyike a lakók számára teremt élhetőbb és rendezettebb környezetet.

 

PM/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu