Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Belföldi hírek

Innováció és létszámbővítés a Daniella Kft.-nél

2020. december 14. 19:10
Innováció és létszámbővítés a Daniella Kft.-nél

Új, robottechnológiát is alkalmazó logisztikai raktárközpontot épített a villamossági termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozó Daniella Kft. A beruházástól, amely 2 milliárd forintba került, azt várják, hogy a hazai villamossági piac legfejlettebb és leginnovatívabb raktára legyen. 

A raktárközpont különlegessége, hogy egy robotizált rendszer optimalizálja, gyorsítja és pontosítja majd a logisztikai munkafolyamatokat. A közel 12 ezer négyzetméteres telephelyet 2021. januárjában nyitják meg Nagytarcsán.  

 

Robotizált raktári rendszer lesz a központban, amelynek feladata a villamossági piacon ismert apróanyagok raktározása, hatékony kiszedése és csoportosítása lesz. A négy emelet magas raktári polcsorokról egyedi módon, egy direkt erre a célra fejlesztett szoftver által vezérelve zajlanak majd a raktározási és kiszedési munkálatok.  

 

Az innovációnak köszönhetően a logisztikai folyamatlánc egy része automatizálttá válik, felgyorsul, még pontosabb lesz. Az intelligens robotmegoldások alkalmazása hatalmas technológiai előrelépést jelent. 

 

A raktárközpont

 

robotizált raktári rendszer jövőbeni alkalmazása hatékonyabbá teszi a raktározási és árukiszolgálási folyamatokat, de nem váltja fel az emberi munkaerőt, így senkinek nem kell félnie attól, hogy esetleg a robotok miatt elveszítik a munkájukat.  

 

A dinamikusan fejlődő, kétszeres MagyarBrands díjas magyar vállalat átfogó fejlesztése nem csupán technológiai jellegű, hanem nagymértékű létszámbeli növekedést is jelent, hiszen a vállalat logisztikai munkaerőállományát is 40%-kal bővíti.  

 

A villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozó debreceni vállalat a 31 telephelyével, valamint a B2B és B2C webáruházával valódi országos lefedettséget tudhat a magáénak. A 3, 6 milliárd forintos tőkebevonásnak köszönhetően több nagy volumenű fejlesztés megvalósulása is felgyorsul, amelyek között a legjelentősebb a közel 2 milliárd forintból létrejövő nagytarcsai logisztikai központ megépítése.    

A beruházásról készült videó ide kattintva megtekinthető. 
  

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu