Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.12.04. - Monday, Barbara, Borbála napja van.

Belföldi hírek

Innováció és bámulatos panoráma egy budapesti szállodában

2022. September 24. 18:21
Innováció és bámulatos panoráma egy budapesti szállodában

Modern beruházási munkálatok fejeződtek be egy budapesti hotelben. A beruházás által gyönyörű panorámában részesülhetnek a vendégek.

A Hotel Clark Budapest ismételten óriásit lépett a világhírnév felé. Új innovációval egészen egyedi panorámát biztosítanak az itt megszálló vendégeknek. A magyar főváros egyik ismert szállodájában, a Hotel Clark Budapest falain belül zajlottak a beruházások.

 

A Hotel Clark Budapest közleményben jelezte, hogy a járvány okozta nehézségekből kilábalva folyamatosan a fejlesztéseken törik a fejüket. A mostani projekt is egy hasonló ötletelésből vált valósággá.

 

Újabb innováció a budapesti szállodákban

 

Egy olyan luxus lakosztályt terveztek és hoztak létre az elmúlt hónapokban, amely bámulatos dunai panorámával rendelkezik. Az új lakosztályt úgy építették meg, hogy a hotel legkisebb szobáit összenyitották, ezzel pedig egy vadonatúj és modern kategóriával bővítették a kínálatot.

 

A lakosztályt olyan design elemekkel díszítették ki, amelyek az iparág legmodernebb megoldásai. A Hotel Clark Budapest már a jövő évi üzletfejlesztési stratégiáját is megtervezte. 2023-ban a fő céljuk a prémium színvonal megteremtése minden elérhető szolgáltatásukban.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu