Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.09.30. - Saturday, Jeromos napja van.

Belföldi hírek

Innováció a Budapest Airportnál

2022. September 12. 21:15
Innováció a Budapest Airportnál

Tovább fejleszti szolgáltatásainak minőségét a Budapest Airport.

A Budapest Airport folyamatosan arra törekszik, hogy tovább fejlessze szolgáltatásainak minőségét. A cég idén nyáron nyitotta meg Budapesten az úgynevezett Universal Airport Hub helyszínt a Kálvin téren, ahol az utasok a saját csomagjaikat tudják eltárolni utazásuk alatt, méghozzá maximális biztonságban.

 

Az üzemeltető vállalat nem csak a jelenlegi szolgáltatásokat fejleszti folyamatosan, hanem az elérhető szolgáltatások körét is tovább bővíti a jövőben. Ennek eredményeképp a csúcsidőszakban a Kálvin téri üzletben elérhető lesz a poggyászméret ellenőrzése, illetve a poggyász csomagolás.

 

Az utasok élményei is javulhatnak

 

Ezzel a bővítéssel a cég jelentősen képes csökkenteni a repülőtéri várakozás idejét a legforgalmasabb időszakokban. Mivel a legtöbb utas Budapestet is megtekinti, így a Kálvin téri helyszínen történő bővítés abszolút egy jó megoldásnak bizonyul.

 

Persze nem csak a külső helyszíneken fejleszt a Budapest Airport. A repülőtéren például dohányzó és megfigyelő teraszt terveznek, reagálva ezzel az utasok igényeire. A két új terasz a 2B terminálon épül fel.

 

Ennek köszönhetően azok az utasok, akik nem a schengeni övezetbe készülnek, probléma nélkül várakozhatnak és dohányozhatnak a szabadban miután megtörtént az útlevél ellenőrzés.

 

Forrás: Androbit
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu