Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Belföldi hírek

Infokommunikációs pályázatokkal támogatják a kkv-k felkészülését a digitális gazdaságra

2017. January 17. 12:36
Infokommunikációs pályázatokkal támogatják a kkv-k felkészülését a digitális gazdaságra

Hamarosan három infokommunikációs pályázat nyílik meg 54 milliárd forint értékben, amellyel a magyar kis- és középvállalkozások felkészülését akarják segíteni a digitális gazdaságra, a versenyre, hogy tovább tudjanak lépni fejlesztéseikben.

Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára kifejtette, hogy a január végén megnyíló pályázaton 4000 nyertest hirdetnek, 17,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást tudnak nyújtani a magyar kkv-nak 17 célterületre. Szerinte valódi segítséget jelent majd a kkv-knak a pályázat, ahol 1 millió és 24 millió forint között lehet támogatást igényelni, amelyből a kkv-k meghatározó fejlesztést tudnak végrehajtani.

 

digitális gazdaság

A kormány abban szeretne segíteni, hogy a magyar kis- és középvállalkozások fel tudjanak készülni a digitális gazdaságra, a versenyre, tovább tudjanak lépni fejlesztéseikben

 

Kara Ákos elmondta, hogy februárban két másik infokommunikációs pályázat is megnyílik az 54 milliárd keretből, az egyiken a külpiacra jutást segítik, például nemzetközi megjelenésre, rendezvényre lehet támogatást igényelni, a másikon az üzleti felhő szolgáltatásra lehet jelentkezni.

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu