Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Idén először ismerték el a digitális termékeket

2017. September 11. 11:51
Idén először ismerték el a digitális termékeket

Deutsch Tamás, a Digitális jólét program miniszterelnöki biztosa a tettek embereinek nevezte az idei Magyar Termék Nagydíj nyerteseit, akik "nem a próbálgatás, hanem a tenni akarás mellett döntöttek".

Magyar Termék Nagydíjakat a Magyar Gazdaság Ünnepén adták át, Deutsch Tamás beszédében köszönetet mondott a vállalkozóknak, hogy nem próbálkoztak, hanem cselekedtek, melynek köszönhetően büszkék lehetünk arra, hogy a magyar szorgalomnak, szellemnek, kitartásnak, tudásnak köszönhetően magas színvonalú termékeket, szolgálatásokat képes előállítani a magyar nemzet. Bejelentette, hogy az idei első alkalommal elismert legkiválóbb digitális magyar termékek, szolgálatások hagyománya a tervek szerint a jövőben is folytatódik.

 

A Digitális Magyar Termék különdíj nyertese nagyban szolgálja a magyar oktatás ügyét

 

Van mire büszkének lennünk: Magyarországon a digitális gazdaság a hozzáadott érték több mint 20 százalékát állítja elő, a foglalkoztatottak több mint 15 százalékát alkalmazza, és a nemzetközi versenyben is helyt áll - hangsúlyozta a miniszteri biztos. A Digitális Magyar Termék különdíj nyerteséről elmondta, hogy olyan digitális szolgáltatást fejlesztett ki és értékesít nagy sikerrel a piacon, ami az oktatás ügyét nagyban szolgálja. Hozzátette, hogy a Digitális Jólét Program egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a digitális átalakulásnak minden polgár a nyertese legyen, így a vállalkozásoktól kezdve az oktatásig.

 

/T.D.

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu