Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.21. - Wednesday, Eleonóra napja van.

Belföldi hírek

HITA-VOSZ: együttműködés a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében

2012. January 24. 15:30
HITA-VOSZ: együttműködés a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében
A VOSZ Elnöksége és Ellenőrző Bizottsága 2012. január 24-én együttes ülést tartott. Az Elnökségi ülés napirendje előtt került sor a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) – Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) közötti Együttműködési megállapodás aláírására.

A VOSZ nemzetközi tevékenységének elősegítését szolgáló együttműködési megállapodás aláírása került sor 2012. január 24-én a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal (HITA). Az együttműködési megállapodás aláírói Dobos Erzsébet elnök asszony és Demján Sándor ügyvezető elnök voltak.

Dobos Erzsébet

Dobos Erzsébet elnök asszony - HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatal - Hungarian Investment and Trade Agency)

 

Ennek értelmében HITA és a VOSZ a jövőben szorosan együttműködnek a hazai vállalkozások versenyképességének növelése, magyar cégek új piacokra való betörése és a magyarországi működő tőke befektetési lehetőségeinek bővítése érdekében, valamint közösen figyelik és értékelik a külgazdasági tendenciákat, a nemzetközi szereplők tevékenységét és összehangolják a külföldi szakmai rendezvényeken való megjelenésüket.

Demján Sándor

Demján Sándor ügyvezető elnök -  Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és Dobos Erzsébet elnök asszony (HITA) aláírják az együttműködést


A Nemzeti Külgazdasági Hivatal többek között vállalja, hogy folyamatos tájékoztatást nyújt külpiaci üzleti lehetőségekről és kereskedelemfejlesztési pályázatokról. A hazai cégeket személyes tanácsadás formájában segíti, valamint folyamatosan eljuttatja a magyarországi beszállítókat kereső külföldi vállalatok műszaki specifikációit az érdekelt vállalkozások számára.  A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az együttműködés keretében vállalja tagvállalkozásait megismerteti a HITA tevékenységével, s minden olyan információt továbbít a Hivatalnak, amely segíti annak hatékony, vállalkozói érdekeltségű munkavégzését.


MCOnetKapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu