Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Belföldi hírek

Hazánk legnagyobb ipari parkja lesz a hatvani

2017. September 17. 08:00
Hazánk legnagyobb ipari parkja lesz a hatvani

Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter közölte, hogy a hatvani ipari park lesz Magyarország legnagyobbja a Bosch új, 60 ezer négyzetméteres csarnokának felépítésével. 

Az Inpark Hatvan Ipari Park Kft. közel 17 milliárd forintos ingatlanfejlesztési beruházása az utóbbi évek egyik legnagyobbika, az épülő létesítmény leendő bérlője pedig, a Bosch elkötelezett a magyar beszállítók iránt - fejtette ki Seszták Miklós hozzátéve, hogy az új logisztikai központja 250 új munkahelyet teremt. Daniel Korioth, a magyarországi Bosch-csoport vezetője szerint a beruházást a cég magyar és nemzetközi viszonylatban egyaránt példa értékű együttműködésként és beruházásként tartja számon.

 

Hazánk legnagyobb ipari parkja lesz a hatvani

A Bosch új, 60 ezer négyzetméteres csarnokának felépítésével a hatvani lesz Magyarország legnagyobb ipari parkja 

 

Török Zsombor, a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy 12 városban vásároltak területeket és készítik azokat elő vállalkozások számára. Jelenleg 80-nál több céggel tárgyalnak több száz hektárnyi fejlesztési területről és több 100 ezer négyzetméternyi ipari csarnok előkészítéséről. Hatvan polgármestere, Horváth Richárd szerint fontos, hogy a hatvaniak érezzék, a fejlesztések róluk szólnak. Az elmúlt években 1600 új munkahely jött létre a városban, amely ezzel az országos foglalkoztatási toplisták élmezőnyébe tartozik.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu