Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.22. - Wednesday, Júlia, Rita napja van.

Belföldi hírek

Három milliárdos munkahelyteremtő beruházás Győr-Moson-Sopron megyében

2012. February 01. 10:56
Három milliárdos munkahelyteremtő beruházás Győr-Moson-Sopron megyében
Csaknem hárommilliárd forintos beruházáshoz több mint 660 millió forint támogatást nyert el a Roto Elzett Certa Kft. az Új Széchenyi terv gazdaságfejlesztési operatív programja keretében.

Roto


A cég ügyvezetője elmondta: a cég ezzel bővíti 5%-al gyártó- és raktározási kapacitását. A lövői üzem  tavalyi nettó forgalma egyébként már így is elérte a 71 millió eurót.

A beruházás első fejlesztési fázisát ez év nyarán adják át, azt követően indul a második ütem, amelynek során 4500 négyzetméteres készáruraktárat létesítenek, s az így felszabaduló jelenlegi raktárat bevonják a termelésbe.  A teljes projektet 2013 nyarán fejezik be a tervek szerint.


A bukó-nyíló ablakok vasalatait különféle változatban elállító üzem 500-nál több munkatársat foglalkoztat, a fejlesztéshez kapcsolóan pedig 20 új munkahelyet teremt.

Roto cég

A bukó-nyíló ablakok vasalatait különféle változatban elállító üzem 500-nál több munkatársat foglalkoztat


A Roto ma már 13 országban rendelkezik gyártóhellyel, Európán kívül az Egyesült Államokban és Kínában is működtet üzemet.  A ROTO márkanév mindenütt otthon van - Világszerte. A Roto cég a szakmában az innovációt és a műszakilag kiérlelt rendszermegoldásokat képviseli.


MTI/MCOnet

-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu