Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Három milliárdból forintból terjeszkedik Budapesten a Doktor24

2021. szeptember 24. 12:52
Három milliárdból forintból terjeszkedik Budapesten a Doktor24

Tovább terjeszkedik a Doktor24, akik most Budapesten nyitottak egy magánkórházat, közel 3 milliárd forintos beruházás által.

Új magánkórház épült Budapesten, köszönhetően a Doktor24 Medicina Zrt. beruházásának. Az egészségügyi magánszolgáltató 3 milliárd forintból nyitotta meg a fővárosi magánkórházat, ahol járó- és fekvőbeteg ellátást nyújt majd a cég. A vállalatcsoport 3 ezer négyzetméteren hajtotta végre a modernizálást.

 

A cég közleménye szerint a magánkórház gyermek és felnőtt járóbeteg-ellátást is végez, közel 35 egészségügyi szakterületen. Klinika sebészeti központot, ortopédiai centrumot, ágyakkal berendezett fekvőbeteg-részleget, illetve 4 műtőt is kialakított a Budapest One irodaházban történő részlegen.

 

Új magánklinika nyílt a fővárosban

 

A cég a hazai magánegészségügyben piacvezetővé válna, ezért minél minőségibb szolgáltatásokat kívánnak nyújtani a betegeknek. Külön figyelmet összpontosítanak az ortopédiára és az egynapos sebészetre, ahol helyreállító plasztikai, általános sebészeti, proktológiai és nőgyógyászati műtéteket végeznek majd. A fejlesztések itt nem állnak meg, hiszen a műtőkben hamarosan szürkehályog-eltávolítást, fül-orr-gégészeti műtéteket, és urulógiai beavatkozásokat is végeznek.

 

A Doktor24-nek ez a második komolyabb beruházása az országban. A tatai Kastélypark Klinika után a most átadott Multiklinikán évente 5000 végtag sebészeti beavatkozást terveznek végrehajtani.

 

Forrás: MTI, Doktor24
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu