Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.04.19. - péntek, Emma napja van.

Belföldi hírek

Hamarosan jön a nagy céges reklámajándék őrület

2018. október 18. 10:56
Hamarosan jön a nagy céges reklámajándék őrület

Reklámajándék segítségével hatékonyan népszerűsítheti a kínált termékeket, szolgáltatásokat. A megoldás minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, és ennek oka nem csak a kedvező árakban keresendő. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a reklámajándék segítségével jelentősen javítható a vásárlókkal, ügyfelekkel való kapcsolat, ami természetesen a bevételi mutatókon is meglátszik majd a jövőben.

Az emblémázott meglepetések tulajdonképpen egész évben kedveltek, de vannak olyan szezonok, amikor különösen gyakran esik a választás ezekre. Tipikusan ilyen a karácsony környéke, amikor a legtöbb cég valamilyen meglepetéssel kedveskedik vásárlói részére, de az alkalmazottak, sőt, a céges partnerek megajándékozása is évek óta igen elterjedt. De mégis milyen ajándékok mellett érdemes letenni a voksot?

 

Mennyit javasolt költeni a kiszemelt termékre akkor, ha az üzleti kapcsolatok előmozdítása a cél? Cikkünkben ahonapajandeka.hu segítségével igyekszünk sorra venni azokat a reklámajándék fajtákat, amelyekkel karácsony környékén biztosan nem lőhetünk mellé.

 

Korszerű reklámajándékok minden korosztálynak

 

A világháló és az okoskészülékek ma már életünk elmaradhatatlan részét képezik. Nem véletlen, hogy emblémázható reklámajándék kapcsán is gyakran esik a választás az olyan kiegészítőkre, melyeket ezekhez a készülékekhez lehet használni. A tabletkiegészítők az eszköz kényelmes használatát szolgálják, a power bank pedig lehetővé teszi, hogy a nap minden percében megfelelő töltöttséggel rendelkezzen a telefon, vagy például a kamera. USB memória alkalmazásával a fájlokat bárhová magunkkal vihetjük, ezzel megkönnyítve a munkát vagy a szabadidős elfoglaltságot.

 

Praktikus reklámajándék minden alkalomra

 

Céges reklámajándék választás során természetesen a minőség mellett a praktikusság a legfontosabb. Az olyan meglepetések, amelyek nem szolgálják a mindennapok kényelmét, szinte biztosan nem is váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Ha nem gondolnánk túl a reklámajándék beszerzését, akkor az olyan klasszikus megoldások bizonyulnak a legjobb választásnak, mint az otthon vagy munkahelyen is használható bögrék, az irodai kiegészítők, vagy a nők nagy kedvenceinek számító lakásdekorációs elemek. Ezekkel éppen úgy nem lőhetünk mellé, mint például egy termosszal vagy laptop táskával.

 

Céges reklámajándék üzleti partnerek részére

 

Ez az a terület, amikor a kimagasló minőségre érdemes a hangsúlyt helyezni. Egy elegáns tollszett, vagy egy nívós laptop táska biztosan kitűnő választás lehet. Fontos tisztában lenni azzal, hogy az üzleti partnerek részére adott meglepetésekkel nem csak a saját cég által kínált minőségről árulhatunk el sokat, hanem arról is, hogy mennyire értékeljük az üzleti kapcsolatot. Természetesen nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy kizárólag olyan meglepetést érdemes adni, amely belefér a kialakított kapcsolat jellegébe.

 

Karácsonyi szezonális meglepetések

 

Az év végéhez közeledve egyre többen érdeklődnek kifejezetten az ünnephez kapcsolódó reklámajándékok iránt. Ezek segítségével népszerűsíthetők a termékek, és valami pluszt is kaphatnak a vásárlók. Hasonlóképp remek választás például a karácsonyfadísz, a naptár, vagy az ünnepi motívummal ellátott bögre alkalmazottak számára. Üzleti partnerek esetében, ha nem is kedveskedünk ajándékkal, de egy nívós képeslap mindenképpen előmozdíthatja a közös munkát a jövőben. A télapó, a csillag, a fenyőfa és a rénszarvas olyan motívumok, amelyek jól illenek az ünnep emelkedett és meghitt hangulatához.

Forrás: ahonapajandeka.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu