Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.22. - Wednesday, Júlia, Rita napja van.

Belföldi hírek

Gyors fejlődés a siker kulcsa

2017. October 22. 09:28
Gyors fejlődés a siker kulcsa

Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor hangsúlyozta, hogy egy ország a nemzetközi versenyben kivívott pozíciója attól függ, hogy mennyire képes és kész a gazdasága az innovációra, az új megoldások alkalmazására, vagyis a gyors fejlődésre.

A tárcavezető kifejtette, a kormány feladata, hogy segítse a gyors alkalmazkodásra képes, stabil növekedési kilátásokkal rendelkező vállalatokat. Ezt a célt szolgálja a  már évekkel ezelőtt kidolgozott és követett iparstratégia, a hozzá kapcsolódó programok és támogatások rendszere, az innováció-vezérelt gazdaság, és olyan kedvező üzleti környezetet kialakítása, amely segíti a hazai vállalatok sikeres működését.

 

Gyors fejlődés a siker kulcsa

Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor hangsúlyozta, a nemzetközi versenyben kivívott pozíciója a gyors fejlődéstől függ

 

Varga Mihály felhívta a figyelmet, hogy a kormány gazdasági eredményeinkre támaszkodva már számos módon és saját forrásból is tudja segíteni a magyar vállalkozások megerősödését. Így a beszállító-fejlesztési program, a nagyvállalati beruházás-támogatási program, és a szakképzési rendszer átalakítása is a gazdasági növekedés versenyképességi feltételeinek minőségi javítására irányul. Átadták a „Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért 2017" elimserést is.

 

NGM/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu