Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.21. - Friday, Alajos napja van.

Belföldi hírek

Győri beruházás: 120 új munkahely jön létre

2018. February 24. 08:00
Győri beruházás: 120 új munkahely jön létre

A magyar tulajdonú Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. 6,2 milliárd forint beruházással bővíti győri fémmegmunkáló és összeszerelő üzemét, ezzel 120 új munkahelyet hoz létre. Szijjártó Péter a bejelentéskor elmondta: a kormány 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ad a fejlesztéshez.

A fejlesztéssel a magyar tulajdonú társaság az utolsó lépését teszi meg afelé, hogy elsőkörös autóipari beszállítóvá váljon az Audinál - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter. Felidézte, hogy a most bejelentett autóipari beruházás a héten a negyedik, ez is mutatja, hogy a magyar gazdaság növekedése a magyar vállalkozások és az itt jó befektetési környezetet találó nemzetközi vállalatok egészséges együttműködési struktúrájára alapul.

 

Bővíti üzemét és 120 új munkahelyet hoz létre a győri Qualitative Production

A Qualitative Production a harmadik üzemcsarnokát építi Győrben

 

Bogisich Ferenc, a Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a 25 évvel ezelőtt alapított társaság folyamatosan fejlődött, fejlesztették infrastruktúrájukat, techológiájukat. A vállalat közölte, hogy a társaság a harmadik üzemcsarnokát építi Győrben, a 6 ezer négyzetméteres csarnok zöldmezős beruházásban készül, az ipar 4.0 koncepció szellemében tervezett technológiával szerelik fel. A kapacitásnövelő fejlesztés befejezésével a teljes termelőterületük meghaladja majd a 12 000 négyzetmétert.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu