Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.09.19. - vasárnap, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

Gyálon hozott létre újrahasznosító központot a Philip Morris

2021. szeptember 01. 11:56
Gyálon hozott létre újrahasznosító központot a Philip Morris

Hárommilliárd forintból terjeszkedett Magyarországon a Philip Morris dohányipari nagyvállalat.

Elkészült a Philip Morris gyáli nagyberuházása. A dohányipari nagyvállalat a Pest megyei Gyálon hozta létre újrahasznosító központját a 3 milliárd forintos beruházása eredményeképp.

 

A gyár átadóján azt is bejelentette a cég, hogy a beruházás közel 100 új munkahelyet teremt majd a településen. A Philip Morris ugyan világszerte jelen van, a magyarországihoz hasonló újrahasznosító központtal azonban eddig csak Japánban rendelkezett.

 

A Philip Morris a világ egyik legnagyobb cigaretta- és dohány gyártó cége, termékeiket pedig a világ 180 országában értékesítik. A cégcsoport legnépszerűbb terméke a Marlboro. A piacvezető vállalat jelenleg a fenntartható és füstmentes jövőn dolgozik világszerte.

 

Alternatív megoldások kidolgozásával tesz a füstmentes jövőért a Philip Morris

 

A cég nagyban szeretné minimalizálni a tevékenységük negatív környezeti hatásait, ezért azon személyek számára, akik dohányoznak, olyan alternatív megoldásokat dolgoznak ki, amelyek jobb választást jelentenek a dohányzásnál. A vállalat célja, hogy a hagyományos cigarettát a múlt részévé tegyék.

 

A Philip Morris a Magyarországon tapasztalható kedvező beruházási környezet és a gazdaság stabilitása miatt döntött úgy, hogy hazánkban építi fel a gyárat. Az újrahasznosító központot leginkább az elektromos termékeik miatt hozták létre.

 

A gyár havi szinten akár 150 ezer elektromos cigaretta feldolgozásra is képes lehet, de a jövőben tovább szeretnék növelni az új központ kapacitását.

 

Forrás és képek: MTI/Illyés Tibor, Philip Morris Hungary
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu