Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

Gazsó L. Ferenc vette át a Kossuth Rádió Nívódíját

2013. szeptember 17. 20:26
Gazsó L. Ferenc vette át a Kossuth Rádió Nívódíját

Az MTVA vezérigazgató-helyettese vette át a A Kossuth Rádió közszolgálati csatorna nevében a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíját.A Magyar Termék Nagydíj Pályázatra minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség benyújthat pályázatot. Egy pályázó több pályázattal is szerepelhet, illetve arra is van lehetőség, hogy több pályázó közös pályázattal induljon a megmérettetésen. Egy pályázatban egy termék vagy termékcsalád szerepelhet. Egy termékcsalád kevesebb, mint 10 termékből állhat. Nem képezheti pályázat tárgyát olyan technológiai eljárás, mely nem testesült meg termékben, illetve olyan szolgáltatás, mely a pályázat benyújtásakor nem került bevezetésre.

Gazsó L. Ferenc,

Gazsó L. Ferenc, az MTVA tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese (j2) a Kossuth Rádió munkatársaival a Kossuth Rádió által elnyert Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíj oklevelének átadása után Budapesten, az MTVA Kunigunda útjai székházában


A Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíj elismerést annak a nyomtatott vagy elektronikus médiumnak lehet odaítélni, mely a kiírás évében a legtöbbet tett a minőség kommunikációjáért, ezen belül a Magyar Termék Nagydíj Pályázati rendszer népszerűsítéséért.


A Kossuth Rádió szerkesztősége a minőség kommunikációjában hosszú évek óta nyújtott munkájáért kapta az elismerést 2013. szeptemberében. Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese elmondta: a Kossuth Rádió közszolgálati csatornaként is képes felvenni a versenyt a kereskedelmi adókkal.


MTI Fotó: Beliczay László

MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu