Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

Gazsó L. Ferenc Tusnádfürdőn beszélt a közmédiáról

2013. július 30. 16:03
Gazsó L. Ferenc Tusnádfürdőn beszélt a közmédiáról
Gazsó L. Ferenc, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgató-helyettese a tusnádfürdői szabadegyetem egyik panelbeszélgetésén tartott előadást a médiáról.

Gazsó L. Ferenc,

Gazsó L. Ferenc, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgató-helyettese a tusnádfürdői szabadegyetem egyik panelbeszélgetésénA székelyföldi Tusnádfürdőn megrendezett 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott. Gazsó L. Ferenc, aki az MTVA külhoni magyarsággal foglalkozó tanácsadó testületének, a Kós Károly Kollégiumnak az elnöke is, elmondta: a közlemények közül válogat a közmédia hírügynökségi, televíziós és rádiós területe, és információkat közzétesz híreiben, feldolgoz műsoraiban.


Böröcz István,

Tusnádfürdőn jelentette be Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója a Külhoni Magyar SajtószolgálatotBöröcz István, az MTVA vezérigazgatója ugyanitt bejelentette: Külhoni Magyar Sajtószolgálatot (KMS) indít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) augusztustól. Böröcz István bejelentette azt is, hogy az MTVA szerződést kötött a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel és a kolozsvári Video-Pontes televíziós stúdióval. Ennek keretében az egyetem médiaszakos hallgatói közül a közmédia gyakornokokat fogad majd.Fotó: Beliczay László

MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu