Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.27. - Tuesday, Ákos, Bátor napja van.

Belföldi hírek

Folytatni szeretném a fejlesztéseket

2009. July 28. 15:24
Folytatni szeretném a fejlesztéseket
Vasárnap időközi önkormányzati választásokat tartottak Tótkomlóson. Az 5 251 választásra jogosult polgár közül 2 437-en adtak le érvényes szavazatot. Garay Rita, a Fidesz jelöltje 1 273 voksot kapott (52,24 százalék). Riválisai, a függetlenként, de az MSZP és a Munkáspárt támogatásával induló Gyivicsánné Szenczi Irén 1 046 szavazatot (42,92 százalék), a szintén függetlenként megméretkező Czirléné Kovács Tímea pedig 118 polgár támogatását (4,84 százalék) szerezte meg.

A választás után sikerült interjút készítenünk Dr. Garay Ritával, Tótkomlós frissen választott polgármesterével.
- Először is engedje meg, hogy gratuláljak a vasárnapi választási győzelméhez.

- Köszönöm szépen!

- Ha jól tudom nem idegen helyre csöppent, hiszen majd egy éve már a tótkomlósi városháza jogi és közoktatási osztályának ügyintézőjeként dolgozik. Segítséget jelent, hogy a későbbiek során ismerősökkel dolgozhat együtt?

- Igen, ez mindenképpen hasznos lesz, hiszen együtt dolgoztunk már több mint fél éve, illetőleg már előtte is itt voltam, így ismerem a munkatársakat, tudom, hogy mivel foglalkoznak, kinek mi a szakterülete. Már több munkánk volt együtt, ezt feltétlenül pozitívan kell értékelni.

- A következő önkormányzati választásokig rövid idő áll rendelkezésére. Milyen jövőbeli tervei vannak?

- Mindenképpen folytatni szeretném a fejlesztéseket. Nagyon sok megnyert pályázatunk van, melyeket jövőre be kell fejeznünk, tehát igen sok feladat lesz. Terveink közt szerepel több felújítás, illetve közösségi tér fejlesztése. Új buszmegállónk lesz buszváróval és buszdepóval, emellett két óvodánkat is fel kell újítani, de a II. sz. kultúrotthonunk (Kisbirtokos épületének) felújítása is esedékes, s ezeket a munkákat jövőre be kell fejeznünk. Most is több pályázatunk van benyújtva és ezeket, valamint elődöm munkáját mindenféleképpen folytatni szeretném.

- Hosszútávra tervez, azaz a következő évi önkormányzati választásokon is indul?

- Mindenféleképpen szeretnék, amennyiben most sikerül bizonyítanom, úgy természetesen jövőre is szeretnék elindulni.

(forrás: Békés Megye Online)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu