Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Fidesz: 'A helyes út a további rezsicsökkentés'

2013. September 06. 10:31
Fidesz: 'A helyes út a további rezsicsökkentés'
A helyes út a további rezsicsökkentés, erre elszántak vagyunk – szögezte le Nyitrai Zsolt, majd aláíhúzta: Az újabb rezsicsökkentést csak akkor tudjuk sikerre vinni, ha megvan és erősödik a társadalmi támogatottság.
Ezért fogunk 2,5 millió levelet eljuttatni a rezsicsökkentést korábban már támogatókhoz, és várjuk őket személyes párbeszédre, több mint száz lakossági fórumra. A rezsicsökkentést támogató fórumokon miniszterek, államtitkárok, a Fidesz és a KDNP vezető politikusai vesznek részt – fogalmazott Nyitrai Zsolt. A politikus hozzátette: a Fidesz és a kormány fontosnak tartja a társadalmi szolidaritást; a leveleket megváltozott munkaképességű honfitársaink készítették.

Nyitrai Zsolt.

A helyes út a további rezsicsökkentés, erre elszántak vagyunk – szögezte le Nyitrai Zsolt


A magyar gazdaság stabil és jól teljesít, így megvannak a források a rezsicsökkentésre, ahogy a gyed és a családi adókedvezmény tervezett kiszélesítésére is, amely kérdéseket szintén megvitatnak a frakcióülésen - jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Nincs még konkrét idöpontja az újabb rezsicsökkentésnek. Egyelőre mindkét lehetőség - a fűtési szezon kezdete (október 15.) és a január elseje mellett is vannak érvek.
Rogán Antal és Harrach Péter sajtótájékoztatója


Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője Visegrádon, a Fidesz és a KDNP kihelyezett frakcióülésén elmondta: A tavaly decemberi árakhoz képest idén decemberre a villamos energia, a gáz és a távhő ára húsz százalékkal lesz alacsonyabb. Szólt arról is, hogy a rezsiköltségek a magyar családok megélhetésének a legfontosabb gondját jelentik, ennek jegyében megvizsgálták, hogyan alakult az elmúlt években a rezsi mértéke.


Forrás és Fotók: fidesz.hu

-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu