Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.06. - szombat, Norbert napja van.

Belföldi hírek

Fejlesztett a Hirschler Glas Kft. a Beszállítói fejlesztési program keretében

2019. szeptember 13. 15:16
Fejlesztett a Hirschler Glas Kft. a Beszállítói fejlesztési program keretében

Olyan beszállítói fejlesztési program zárult az idén 120 éves soproni székhelyű Hirschler Glas Kft.-nél, amelynek keretében nem csak eszközfejlesztés valósult meg, hanem az ipar 4.0-hoz kapcsolódó új eljárásokat is bevezettek - mondta György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

 

György László hangsúlyozta, hogy a 120 éve Magyarországhoz hű magyar családi, üvegipari vállalkozás megtestesíti mindazt, amit a kormány fontosnak tart. György László hangsúlyozta, hogy csak akkor leszünk sikeresek ebben az új modern technológiaváltó korszakban, ha azokat az értékeket, amelyek azzá tettek minket, amik vagyunk, megőrizzük. Megőrizzük egyebek mellett a családhoz való viszonyunkat, a munkánkat, a tudáshoz és az európai életmódhoz való viszonyunkat - sorolta. A Hirschler Glas Kft. a beszállítói fejlesztési program keretében a Karsai beszállítói csoport tagja lett. A csoport integrátora a Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt., beszállítója még a Bony-V Bt., Hirschler László egyéni vállalkozó, a Plastweld Kft. és a PLC Szoftverfejlesztő Kft. A beszállítói program keretében a csoport mintegy 1,2 milliárd forint értékben valósított meg fejlesztést, amelyet az ITM összesen 566 millió forinttal támogatott, ebből a Hirschler Glas Kft.-t 195 millió forinttal.

 

Fejlesztett a Hirschler Glas Kft. a Beszállítói fejlesztési program keretében

 

A beszállítói csoport működése nem csak a beszállítói kapcsolatra koncentrálódik, hanem a további beszállítók közötti együttműködésekkel is kiegészül, így még több termék előállítására lesz lehetőség a csoportban. A Hirschler Glas Kft. visszapillantó tükröket gyárt 1970 óta, elsősorban haszongépjárművekre, munkagépekre, motorkerékpárokra, illetve kisebb arányban személygépkocsikra, több mint kilencven százalékban exportra. Simon István, Sopron alpolgármestere köszöntőjében arról beszélt, hogy a kormány emelkedő pályára állította a magyar gazdaságot a gazdaságvédelmi és a családvédelmi akciótervekkel, valamint "felkarolta Sopront", amely a Modern városok program keretében nagymértékben fejlődik.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu