Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.10. - szombat, Judit napja van.

Belföldi hírek

Erőteljesen növekedik Szombathelyen a Metal Hungária Zrt.

2021. november 17. 12:00
Erőteljesen növekedik Szombathelyen a Metal Hungária Zrt.

Tovább fejlődik a Metal Hungária Zrt., akik a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramját használták ki.

Sikeres kötvénykibocsátáson van túl Szombathely egyik dinamikusan fejlődő vállalata. A Metal Hungária Zrt. már második alkalommal örülhetett a sikeres kibocsátásnak. A cég most a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramjának keretében zárt sikeres kibocsátási folyamatot.

 

Az év elején közel 8 milliárd forintos névértéken adtak el NKP-kötvényeket, novemberben pedig 6,5 milliárd forint értékben zártak sikeres eladást. Az építőipari vállalkozás a programnak köszönhetően tovább bővítheti kapacitását, illetve a növekvő rendelési egységeket is könnyedén finanszírozni tudják partnereik részére.

 

Már másodjára bocsátott ki kötvényeket a cég 2021-ben

 

A vállalat célja, hogy dinamikusan fejlődjenek, a rendelések azonban nagyot nőttek az elmúlt időszakban, így elengedhetetlenné vált, hogy forrásaikat bővítsék, hogy megmaradjon a hatékony kiszolgálás. A cég számos elektromobilitási beruházást hajtott végre a koronavírus kezdete óta is, amellyel új piaci lehetőségeket fedeztek fel.

 

A Metal Hungária Holding Zrt-t 1995-ben alapították. A cég tevékenységi körébe tartozik a csarnokok építése, homlokzatburkolással, tetőhéjalással, illetve a teljes homlokzatburkolási rendszerek szállítása és építése. A vállalat számos hazai logisztikai, ipari, sport és kereskedelmi beruházás fontos résztvevője.

 

Forrás: MTI, Metal Hungária Zrt.
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu