Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.11.30. - Thursday, András, Andor napja van.

Belföldi hírek

Épül a főváros legújabb okos negyede

2023. May 03. 12:05
Épül a főváros legújabb okos negyede

Budapest egyik fő törekvése jelenleg, hogy egyre több modern, energiahatékony és okos negyed épüljön fel.

A magyar fővárosban a Kopaszi-gát mellett egy innovatív, energiahatékony és okos kerület kerül kiépítésre a közeljövőben. Az említett városnegyed a BudaPart névre hallgat és közel 200 ultramodern lakás lesz a környéken lakható. A BudaPart projektben a kivitelezett épületek csúcstechnológiásak lesznek, ezátal a jövőben ez lehet Budapest egyik leggazdagabb környéke.

 

A projekt legmodernebb építménye 8 emeleten lesz lakható és ultramodern okos lakásként lehet őket megvásárolni. A lakóépület olyan speciális jellemzőkkel fog rendelkezni, hogy egészen páratlan és egyedülálló lesz egész Magyarországon és Budapesten.

 

Budapest egyre okosabb város lesz a jövőben

 

A 21. században egyébként ez lesz Budapest eddigi legjelentősebb városnegyed fejlesztése. A rengeteg innovatív lakás mellett a környék tele lesz új kávézókkal, éttermekkel, gyógyszertárakkal, edzőtermekkel, boltokkal és üzletekkel.

 

Az említett negyed egyik fontos része lesz a felújított zöldterület és park, amely két hektáron fog elterülni, így ez lesz a környék egyik legzöldebb területe. A BudaPart nagyberuházás jelenleg körülbelül 40 százalékos készenlétnél tart.

 

Forrás: Magyar Építők
CS.SZ.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu