Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.20. - Monday, Bernát, Felícia napja van.

Belföldi hírek

Elsöprő Fidesz győzelem az önkormányzati választáson

2014. October 12. 23:43
Elsöprő Fidesz győzelem az önkormányzati választáson

Este 7 órakor befejeződött az önkormányzati és nemzetiségi képviselők választása Magyarországon. Orbán Viktor kormányfő az eredmények kapcsán kijelentette: a választáson Magyarország győzött, és nincs nagyobb erő az együttműködésnél.

A Nemzeti Választási Bizottság 2715 települési nemzetiségi választást tűzött ki 1744 településen, a választásokat azonban csak ott tudják megtartani, ahol van annyi jelölt, ahány tagú testületet kell választani. Az előzetes eredmények alapján az összes megyei közgyűlésben és a fővárosban is kormánypárti többség lesz.

 

 

Orbán Viktor: "Győzött az összefogás, az együttműködés, és győzött az egység."
„Az elmúlt négy évben visszaadtuk a reményt Magyarországnak, az előttünk álló négy évben pedig naggyá fogjuk tenni Magyarországot” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök az eredmények kihirdetése után tartott beszédében, majd elsőként Tarlós István főpolgármesternek gratulált fővárosi győzelméhez. Három választási sikerrel a hátunk mögött azt mondhatjuk: Magyarország erős ország, mert mindegyik választáson képes volt Európában is párját ritkító összefogást teremteni – fogalmazott.


Hétfőn lesznek hivatalos eredmények!

 

-csa-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu