Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.09.28. - Thursday, Vencel napja van.

Belföldi hírek

Élre törne a FreeDee

2022. October 23. 18:00
Élre törne a FreeDee

Egy 100 százalékban magyar tulajdonú, 3D nyomtatással foglalkozó cég egyre nagyobb sikereket ér el.

Nagy célokat szövöget a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő tech-cég, a FreeDee. A FreeDee egy olyan technológiai vállalkozás hazánkban, amely 3D nyomtatással foglalkozik. A vállalat 10 éve alakult meg, azóta pedig már nem csak Magyarországon számítanak erős szereplőnek az iparágban.

 

A FreeDee jelen pillanatban Magyarországon kívül 3 országban is tevékenykedik. A 2010-es évek elején még kis magyar cégnek számító FreeDee egy komoly nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, következő céljuk pedig az, hogy egész Közép-Európában piacvezetővé váljanak.

 

A 3D nyomtatók a gyártást is segítik 

 

Manapság a 3D nyomtatás az egyik legelterjedtebb innováció, mivel nagymértékben képes növelni a hatékonyságot a gyártás területén. A 3D nyomtatás technológiája a fenntarthatóság miatt is előnyös választás a cégeknek.

 

A vállalat közleményében kiemelte, hogy folyamatosan vizsgálják az okos 3D nyomtatási és szkennelési megoldásokat is, hiszen úgy vélik, hogy a következő nagy durranás ez lehet a szektorban.

 

A FreeDee Magyarország mellett jelenleg Romániában, Csehországban és Szlovákiában van jelen. Mind a 4 országban rendelkeznek saját telephellyel, tehát nem csak értékesítési célból tevékenykednek a külföldi piacokon. A cég jelenleg 35 alkalmazottal rendelkezik, de a piacon várható növekedés miatt ez a szám a következő években nagyot emelkedhet.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu