Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.02.16. - vasárnap, Julianna napja van.

Belföldi hírek

Elismerték az MCOnet International kiemelkedő gazdasági teljesítményét

2019. december 16. 14:20
Elismerték az MCOnet International kiemelkedő gazdasági teljesítményét

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók napja rendezvényen idén is díjazták a tudásalapú gazdaságba mintaértékűen bekapcsolódó magyar alapítású piaci szereplőket.

Szabó Zoltán Kázmér átveszi a Szabó Zoltán Kázmér - Magyar Gazdaságért díj - 2019
Varga Mihály pénzügyminiszter adta át a Magyar Gazdaságért díjat Szabó Zoltán Kázmérnak

A rendezvényen Varga Mihály pénzügyminiszter köszöntve a megjelenteket, kiemelte: a jó gazdasági eredmények fenntartása érdekében segíteni kell a vállalkozások fejlődését. Tolnay Tibor VOSZ elnök és Varga Mihály egyetértettek abban, hogy folytatni kell a párbeszédet a hatékonyság növelése érdekében. A Vállalkozók napján immár hagyományosan került sor a díjátadásra. Az MCOnet International tulajdonos-ügyvezetője, a VOSZ Informatikai szekciójának elnöke, Szabó Zoltán Kázmér Magyar Gazdaságért díjat vehetett át.

 

Szabó Zoltán Kázmér - Magyar Gazdaságért Díj

 

A díjat a tudásalapú gazdaságba mintaértékűen bekapcsolódó magyar alapítású piaci szereplők elismeréséért alapították, idén csak ő vehette át ezt az elismerést. Az MCOnet International 100 százalékban magyar tulajdonú cég, Szabó Zoltán Kázmér közel húsz évvel ezelőtt alapította.

 

A cég elsősorban online tartalmak előállításával foglalkozik, a 4. ipari forradalom megjelenésével pedig kiemelt figyelmet fordít a mesterséges intelligenciára és a robottechnológiára. Cégek számára technológiai adatkutatást, elemzést és szakmai tanácsadást vállalnak, valamint intelligens vállalat irányítási rendszert állítanak fel, olyan funkciókkal, amely szükséges egy magyar vállalat napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntései meghozatalát.

 


MCOnet International

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu