Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Belföldi hírek

Elindult az OTP negyedik Startup programja

2021. március 02. 09:40
Elindult az OTP negyedik Startup programja

Rekordmennyiségű startup jelentkezett az OTP negyedik alkalommal elindított együttműködésére. A három hónapos kollaborációban tizenöt innovatív startup vehet majd részt.  

Főként növekedési fázisban lévő, innovatív technológiákkal foglalkozó startupok kerültek az OTP látókörébe. Három hónapig működnek együtt mind az anyacéggel, mind az OTP külföldi leányvállalataival. Több témakörben lehetett pályázni. Kifinomult adatelemzési megoldások, ügyfélélmény és ügyfélkiszolgálás, belső hatékonyság, lakossági és vállalati bankoláshoz kötődő termékspecifikus innovációk kategóriát hirdetett az OTP, illetve a bankszektorhoz kötődő, teljesen újszerű megoldások témakör is választható volt. Május 26-án számolhatnak be eredményeikről a startupok.  

 

Ötletelés

 

A programra még tavaly októberben jelentkezhettek a résztvevők, a regisztrációk száma az OTP közleménye szerint rekordot döntött. Ötvenegy országból jelentkezett 469 cég, ez az adat 27 százalékkal magasabb, mint az előző években mértek. 

 

Végül huszonöt ország kétszáz résztvevője szűrődött át a rostán, ők tesztprojekteken dolgozhattak. Közülük került ki a 15 startup, amelyek most három hónapig élesben dolgozhatnak együtt a nagyvállalattal. Tíz ország képviselőiről van szó. Az Egyesült Királyság, Bulgária, Magyarország, Franciaország, Egyesült Államok, Csehország, Németország, Írország, Spanyolország és Svájc szakemberei képviseltetik magukat. A sikeres projektek támogatást is kapnak majd az OTP-től. 

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu