Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Elindult a nemzeti konzultáció, a kormány kéri, hogy vegyenek rajta részt az emberek

2017. April 02. 10:17
Elindult a nemzeti konzultáció, a kormány kéri, hogy vegyenek rajta részt az emberek

Tuzson Bence, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár közölte, hogy elindult a nemzeti konzultáció, pénteken megérkeztek az első kérdőívek a háztartásokba.  A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt arra kéri az embereket, hogy vegyenek részt rajta, segítsenek megállítani Brüsszelt.

Az Állítsuk meg Brüsszelt! című konzultáción hat kérdést tesznek fel a nemzeti függetlenséggel kapcsolatban. A kérdések a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtési támogatás megtartására, a migránsok beengedésére, az adócsökkentésről való szabad rendelkezésre, valamint a nemzetközi szervezetek és fizetett aktivista csoportok átláthatóságára vonatkoznak.

 

 

Május 20-ig lehet válaszolni a kérdésekre, Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerint Brüsszelt azért kell megállítani, mert egyre több ügyben akar a magyarok feje felett dönteni, és ha Brüsszel dönt, akkor sohasem a magyar emberek járnak jól. Ha Brüsszel dönthetne, akkor adó- és rezsiemelés jönne, Magyarország pedig védtelen lenne a migránsokkal szemben - jelentette ki. 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu