Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.14. - Sunday, &Őrs napja van.

Belföldi hírek

Együttműködési lehetőségekről tárgyalt Palkovics és Nyitrai

2018. August 21. 15:05
Együttműködési lehetőségekről tárgyalt Palkovics és Nyitrai

Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott dr. Palkovics László miniszterrel egyeztetett a következő éveket érintő együttműködési lehetőségekről.

A miniszterelnöki megbízott és a miniszter többek között a közlekedésfejlesztési kérdések kommunikációjáról, az informatikai hálózatok akadálymentesítéséről, az európai uniós források kiemelt jelentőségű hatékony felhasználásáról, valamint a nem európai uniós fejlesztési forrásokhoz kapcsolódó fejlesztéspolitikai javaslatokról tárgyalt.

 

Együttműködési lehetőségekről tárgyalt Palkovics és Nyitrai

A kis és középvállalkozások és a start up vállalkozások helyzetéről is tárgyaltak

 

Továbbiakban szó esett még a kis és középvállalkozások és a start up vállalkozások helyzetéről, a Digitális Jólét Program nyugdíjasoknak szóló pályázatairól és informatikai képzéséről, valamint az e-sport magyarországi jelenlétéről is.  Megállapodtak, hogy a kis és középvállalkozásokkal kapcsolatosan a közeljövőben felmérést indítanak és több témában is kikérik az érintettek véleményét. A megbeszélésen elhangzottak értelmében a jövőben rendszeres és szoros együttműködés várható a két tárca között, a társadalmi csoportok képviseletének bevonásával.

 

KTK

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu