Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

Együttműködés az állami garanciavállalás ismertetéséért

2018. June 29. 15:42
Együttműködés az állami garanciavállalás ismertetéséért

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött az MFB-csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és az Ipartestületek Országos Szövetsége.

Az IPOSZ és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. stratégiai partnerségének célja, hogy a mikro-, kis- és közepesvállalkozásokat minél szélesebb körben megismertesse a hitelezéshez kapcsolódó állami garanciavállalás előnyeivel, melynek köszönhetően a vállalkozások lehetőséget kapnak a fejlődésre. Németh László, az Iposz elnöke interjú keretében elmondta:  a Garantiqa üzletpolitikájának célja, hogy közelebb kerüljenek a kisebb vállalkozásokhoz, ami pont az Iposz tagságát érinti.

 

Stratégiai megállapodást kötött a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és az Ipartestületek Országos Szövetsége

 

"A Garantiqa ki akar dolgozni egy olyan hitel lehetőséget, amely 5 és 50 millió közötti hitelt nyújtana, még a kicsit magasabb kockázatú mikro- és kisvállalkozásoknak is" - mondta el az elnök, hozzátéve: fórumokat is szeretnének tartani, melyen a vállalkozások pénzügyi ismereteit bővítenék. Az Iposz a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások országos munkaadói és szakmai szövetsége, amelyet mintegy 180 jogilag önálló ipartestület alkot, míg a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. működése során 400 ezer szerződés keretében 5000 milliárd forint összegű hitelhez nyújtott kezességvállalást.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu