Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.18. - csütörtök, Ilona napja van.

Belföldi hírek

Egyszerűbb lett az online otthonbiztosítás ügyintézése

2021. augusztus 22. 12:00
Egyszerűbb lett az online otthonbiztosítás ügyintézése

Újabb funkciókkal bővült az MNB otthonbiztosítási kalkulátora, így kényelmesebbé vált az online otthonbiztosítás megkötése.

Az MNB még 2021. márciusában indította el a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításokat, a saját összehasonlító oldalát, amely az ügyfelek igényei alapján működik. A platform az MFO termékek közötti választást könnyíti meg.

 

A jegybank online Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási kalkulátora most újabb funkciókkal bővült az ügyfelek kényelmének érdekében. A fejlesztésnek köszönhetően már nem kell újra megadni az ügyféladatokat, így gyorsabban tovább lehet lépni a kiválasztott biztosító honlapjára, ahol azonnal meg lehet kötni a kívánt szerződést.

 

A márciusi indulás óta a kalkulátort már több mint 10 000 alkalommal próbálták ki az ügyfelek, a nyári fejlesztéseknek köszönhetően pedig a népszerűsége tovább nőhet.

 

A biztosítási piacon is egyre több a digitális fejlesztés

 

A jegybank kalkulátora kedvező díjért, minden eddiginél magasabb szintű szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek. Az MNB a biztosítási szerződéskötés egész folyamata alatt ügyfélbarát kiszolgálást nyújt.

 

A fejlesztésnek köszönhetően nem csak az összehasonlítás válik egyszerűbbé az ügyfelek számára. Az MFO új funkciói azt is lehetővé teszik, hogy a kommunikáció, a kárbejelentés, valamint a kárrendezés teljes egészében digitális formában történjen a biztosítóval.

 

Forrás: MTI, MNB
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu