Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Belföldi hírek

Egyre több a mobilbank felhasználó

2023. July 31. 07:30
Egyre több a mobilbank felhasználó

A K&H Banknál is egyre több a mobilbankot használó ügyfelek száma.

A K&H Banknál jelentősen megnőtt a mobilbankot használó ügyfelek száma, mivel jelenleg már 560 ezer személy használja a digitális szolgáltatást, ami ezzel 2020 óta szinte megduplázódott. A pénzintézet előrejelzései szerint a jövőben további növekedés várható, valamint a napi szintű használat is emelkedni fog.

 

A növekvő igényekre reagálva a K&H Bank a jövőben teljes egészében megújítja a mobilbank alkalmazást, amely számos új funkcióval fog bővülni. Az informatikai rendszer alapjaiban megújul, így a beruházás több milliárd forintos ráfordítást igényel, amit a bank majd egy innovációs keretből fog finanszírozni.

 

 

Reagál az igényekre a K&H Bank

 

A világszínvonalú technológia és informatikai háttér lehetővé teszi, hogy a jövőben további összetett szolgáltatásokat integráljanak a magyar mobilbank alkalmazásba.

 

Már a korábbi applikáció is számos hasznos funkciót kínált, de az új applikáció bejelentésével további bővítések várhatók a következő 3-4 év során. A visszajelzések alapján az ügyfelek is nagyon elégedettek a mobilbankkal.

 

A K&H-csoport egyébként 1,6 millió ügyféllel rendelkezik és közel 4 ezer dolgozót foglalkoztat Magyarországon.

 

Forrás: MTI

CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu