Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Egyre több a fejlett automatizáció

2023. May 30. 16:00
Egyre több a fejlett automatizáció

A Budapesti Corvinus Egyetem és a W.UP Kft. ismételten együtt ruházott be egy magyar projekt keretein belül.

Egy digitális banki szoftverfejlesztő cég, a W.UP Kft, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem közös innovációt a dobott a piacra. A felsőoktatási intézmény és a cég konzorciuma egy automatizált döntéstámogató rendszert hozott létre, amely valós időben, élethelyzet alapon képes segítséget nyújtani.

 

A beruházást több mint 700 millió forintból hajtották végre, a projekthez pedig közel 500 millió forintos uniós támogatást is igénybe vettek, köszönhetően annak, hogy egy magyar pályázat keretén belül tevékenykedtek.

 

A döntéstámogató rendszer a cégek bevételeit is megnövelheti

 

A döntéstámogató keretrendszer mesterséges intelligencia vezérelt, és olyan big data alapon vizsgál, majd elemez, amelynek eredményeképp egy szolgáltató vállalat, egy termelő, egy természetes személy vagy akár egy közigazgatási intézmény az adott helyzetére szabva kaphat támogatást, segítséget.

 

A rendszer az adatforrásokat előzetesen és valós időben is képes elemezni, majd további adatokkal történő kiegészítést követően javaslatot képes tenni az élethelyzet megfigyelése alapján. A javaslatok a cégek szolgáltatásait, a munkafolyamatokat, az ügyfelek és partnerek kiszolgálását, valamint a termékek értékesítést is javítani tudják.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu