Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.08. - szerda, Ellák napja van.

Belföldi hírek

Egymilliárd forint értékű kínai-magyar egészségügyi beruházást adtak át

2019. november 22. 18:39
Egymilliárd forint értékű kínai-magyar egészségügyi beruházást adtak át

Átadásra került a mintegy egymilliárd forint értékű kínai-magyar egészségügyi beruházás a Millennium Centerben.

Dr. Pesti Imre, a beruházást koordináló Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének elnöke megnyitó beszédében úgy fogalmazott, hogy Magyarország egyik legmodernebb rendelője épült fel a semmiből, melynek célja, hogy egészségügyi ellátást nyújtson a magyaroknak, a Magyarországon élő kínaiaknak, valamint a gyógyulási céllal érkezőknek.

 

 

Véleménye szerint a centrum kelet-európai bázis is lehetne, Svájc konkurenciája. "Az egészségturizmus óriási üzlet a világon, egy 15-20 milliárdos piacról van szó, amelynek az éves fejlődése szintén 15-20 százalék körül van. Azt gondolom, hogy ez egy olyan kezdeményezés, amelyet érdemes támogatni, hiszen akár Európa több országában is megvalósulhat ez az együttműködés."

 

 

Interjú keretében elmondta, a magyar-kínai kapcsolatok az "Egy övezet, egy út" keretében látványosan fejlődött, nagyon sok kínai beruházás valósul meg Magyarországon, amelyek mellett nagyon sok a magyar hozzáadott érték. Hozzátette, hogy a klinika megnyitásával végre kihasználható lesz az egészségturizmus. A Millennium Egészségközpont egynapos sebészeti, a többi közt száj- és gerincsebészeti, továbbá fogászati ellátást kínál  világszínvonalú technológiával.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu