Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.03. - szombat, Ferenc napja van.

Belföldi hírek

Egyértelmű az 5G hálózat hasznossága

2022. november 02. 08:00
Egyértelmű az 5G hálózat hasznossága

Az 5G hálózat számos iparág mindennapjait képes megkönnyíteni, legyen szó gyártásról vagy fejlesztésről.

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy az 5G hálózat hatalmas előnyöket tartogat a cégeknek és a lakosságnak. A hálózat jelentősen képes felgyorsítani a cégeknél történő folyamatokat, az infrastruktúra fejlesztést, a gyártást vagy éppen a csúcstechnológiás teszteléseket.

 

Magyarországon legutóbb az Audi aknázta ki az 5G hálózat előnyeit, mégpedig a prémium autógyártó győri telephelyén. Az Audi az 5G-vel volt képes nagymértékben felgyorsítani a kutatást, a fejlesztést, valamint a tesztelést.

 

Az 5G meggyorsítja az Audi-modellek gyártását 

 

Az 5G-nek köszönhetően képesek voltak az új modellekből már vezetés közben is kinyerni a létfontosságú adatokat. Az adatátvitel elképesztően gyorsan és hitelesen működik az 5G hálózat által, ezért a gyártók is rövid időn belül képesek ellenőrizni és kijavítani az esetleges hibákat.

 

Az autóipar élen jár a legmodernebb technológiák alkalmazásában A gyártók kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az utasok biztonságban legyenek az autóban, ezt pedig részben a jövő technológiákkal tudják biztosítani.

 

Az 5G egyik legnagyobb előnye az ultragyors adatátvitel, amely a korábbi hosszú ellenőrzési procedúrákat a töredékére csökkenti.

 

Forrás: MTI, Audi
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu