Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Belföldi hírek

Egyedi lakónegyednek adott 23 milliárdos hitelt az OTP

2021. március 10. 09:30
Egyedi lakónegyednek adott 23 milliárdos hitelt az OTP

A D&B Ingatlanfejlesztő-Csoportot korábban már támogatta az OTP. Mivel megbízhatónak bizonyult, legújabb fejlesztéséhez, a Duna Terasz Grande lakóparkhoz most 23 milliárd forintos hitelt nyújt. 

A Duna Terasz Lakónegyed részeként megvalósuló Grande lakóparkon belül 790 lakás épül, ehhez kapott a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport 23 milliárd forintos, kedvező ajánlatú hitelt az OTP-től.  

 

Egy lakópark

 

A lakóparkban egyszobás és ötszobás lakások közt mindenféle életteret kialakítanak majd, így bárki megtalálhatja számításait a XIII. kerületben. A Vizafogó városrészen, a Foka-öböl közelében építik fel a park két épületét két hektáros területen. 164 lakást már el is adtak az építkezések előtt, további háromszáz értékesítése van még hátra. A teljes épületet 2023-ban fejezik be. Pincék és földszinti teremgarázs, üzletek és földszinti közös használatú terek lesznek beépítve, ezek szerkezetépítése folyik március elején.   

 

A D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport közleménye szerint a Duna Terasz Lakónegyed beruházása egyedi, a vállalat pedig stabil és megbízható. Nem gondolja ezt másképp hitelt adó OTP Bank sem. Korábban állt már partnerségben a céggel, és mivel alacsony kockázat jellemezte a projektet, probléma nélkül folyósítják a 23 milliárd forintos hitelt. A bank egyébként elkötelezett az ingatlanfejlesztések, azon belül is a lakóingatlanok finanszírozásában.  

 

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu