Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.12.09. - Saturday, Natália napja van.

Belföldi hírek

Egyedi képzést indít a METU

2022. August 02. 14:43
Egyedi képzést indít a METU

Digitalizáció képzés indul Budapesten a Budapesti Metropolitan Egyetemen

Teljesen speciális és Magyarországon eddig még új képzéssel jelentkezett a Budapesti Metropolitan Egyetem, hiszen egy digitalizációhoz kapcsolódó szakképzési formát is választhatnak ezentúl az ide jelentkező hallgatók. A képzési választék bővítése előtt alaposan megvizsgálta a piacot az egyetem, ezt követően döntöttek a digitalizációs szak mellett.

 

A Budapesti Metropolitan Egyetem közleményben tudatta, hogy fontosnak tartották, hogy egy olyan területen indítsanak szakirányú továbbképzést, amely modern és a mai piaci igények is megkövetelik.

 

Ilyen szak még nem indult eddig egyik hazai egyetemen sem

 

A METU ezért indította el a Pénzügyi digitalizációs és compliance tanácsadó képzést. A hallgatók az elvégzést követően a fintech szektorban helyezkedhetnek el, vélhetően könnyedén, hiszen a szférában szükség van a jól képzett fiatal pályakezdőkre. Az első képzések 2022 őszén indulnak el.

 

A felsőoktatási intézmény új képzését elvégzők komplex tudással léphetnek a munkaerőpiacra a jövőben, könnyedén megérthetik a pénzügyi digitalizációs folyamatokat, alkalmasak lesznek új fejlesztések kezdeményezésére és akár vezető pozícióba is kerülhetnek.

 

Forrás: ComputerWorld, METU
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu