Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.10.05. - szerda, Aurél napja van.

Belföldi hírek

Dunakeszin automatizál a Tracon Budapest Kft.

2022. szeptember 09. 07:39
Dunakeszin automatizál a Tracon Budapest Kft.

A Tracon Budapest Kft. több száz millió forint értékben hajt végre kapacitásbővítő projekteket.

A Tracon Budapest Kft. Pest megyében kezd bele új beruházásokba, hogy tovább bővítsék a kapacitást. A magyar vállalat Dunakeszin hajt végre egy közel 600 millió forintos projektet, amelynek köszönhetően a jövőben ki tudják elégíteni a növekvő rendelési igényeket.

 

A 600 millió forintos beruházás eredményeképp a cég közel 850 négyzetméteren hoz létre egy új automatizált raktárat a jelenlegi dunakeszi logisztikai központ mellett.

 

A Tracon Budapest Kft. egyébként a világítástechnikai iparág egyik fontos szereplője, rendelés számuk pedig nagymértékben megugrott az elmúlt időszakban, ezért gyors lépésekre van szükségük.

 

Az automatizmusnak köszönhetően nagyban nőhetnek az eredmények

 

A vállalat mindenképpen olyan megoldásokkal szeretné fejleszteni előállítási folyamatait, amelyek a jövő technológiákhoz kapcsolódnak, ezért esett a választásuk az automatizálásra.

 

A magyar tulajdonban lévő cég nemcsak hazánk, hanem egész Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb világítástechnikai vállalata és jelenleg 7 országba vannak jelen a leányvállalataikkal, de termékeiket egész Európában értékesítik.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu