Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.08.19. - hétfő, Huba napja van.

Belföldi hírek

Draskovicsnak kell tisztáznia az ügyet

2009. július 27. 14:28
Draskovicsnak kell tisztáznia az ügyet
A Fidesz országgyűlési képviselői csak akkor mennek el a robbantásos felvételek megtekintésére a Nemzeti Nyomozó Irodába (NNI), ha az eseményen Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter is részt vesz - közölte Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke hétfőn.
A Nemzeti Nyomozó Iroda tájékoztatása szerint az Aradi utcai épületükben hétfő délután két órától lehetőséget teremtenek arra, hogy a pénteken az NNI által nyilvánosságra hozott, robbantást ábrázoló felvétel hitelességéről az üggyel foglalkozó újságírók és országgyűlési képviselők meggyőződhessenek.

A Fidesz sajtófőnöke megerősítette a meghívás tényét, ugyanakkor leszögezte: csak abban az esetben tudnak eleget tenni neki, ha az eseményen Draskovics Tibor is részt vesz, "hiszen pénteki sajtótájékoztatóján nem a Nemzeti Nyomozó Iroda, hanem ő beszélt terroristák próbarobbantásáról, vagyis neki kell tisztáznia az ügyet". Havasi Bertalan hozzátette, várják az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, illetve az NNI mielőbbi közlését arról, hogy a tárcavezető ott lesz-e az eseményen.

(forrás: fidesz.hu - MTI)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu