Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.27. - Tuesday, Ákos, Bátor napja van.

Belföldi hírek

Draskovics lebuktatta magát

2009. July 25. 19:23
Draskovics lebuktatta magát
A jelek szerint súlyos következményekkel járó bakit követett el pénteken Draskovics Tibor rendészeti miniszter.
Sajtótájékoztatóján bemutatott egy videót, melyen szerinte az látható, ahogy a "Magyarok Nyilai" "próbarobbantást" hajtanak végre. A robbanás helyszíne azonban kísértetiesen hasonlít egy több évvel ezelőtti robbantáséra, ahol - a rendőrség akkori közlése szerint - "átlagon felüli kémiai tudással rendelkező, kísérletező kedvű fiatalok robbantottak"- írja közleményében Balsai István.

Felmerül tehát a gyanú - folytatja a Fidesz képviselője -, hogy Draskovics Tibor tegnap bizonyítékot hamisított annak érdekében, hogy továbbra is látványosan és zavartalanul riogathasson szélsőjobboldali veszéllyel.

A Fidesz felszólítja Draskovics Tibort: haladéktalanul tisztázza az ügyet, adjon magyarázatot a történtekre! Ha ezt nem teszi meg, abból egyetlen dolog következik: Draskovics Tibor lebuktatta saját magát, és ezzel együtt lebuktatta,
végleg nevetségessé tette a szocialisták terrorveszéllyel riogató folyamatos hisztériakeltését is. Ha nem tisztázza magát, az példátlan botrány, és azonnal távoznia kell a közéletből, a bizonyítékhamisítás összes többi résztvevőjével együtt - zárul Balsai István közleménye.

(forrás: fidesz.hu)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu