Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.07. - péntek, Gizella napja van.

Belföldi hírek

Dinamikusan növekedik a 4iG, hatalmas forrásbevonás van láthatáron

2021. február 09. 09:53
Dinamikusan növekedik a 4iG, hatalmas forrásbevonás van láthatáron

A 4iG Nyrt. 15 milliárd forint forrásbevonáson gondolkodik, dinamikus fejlődésének következő állomásától már csak egy igazgatói döntés választja el a vállalatot.

Az informatikai szolgáltatásokat nyújtó cég figyelemreméltó növekedést produkál, nemrég pedig az MNB vizsgálta a 4iG-t a Scope Ratings segítségével, és az adatok alapján a Növekedési Kötvényprogramban előírt feltételek teljesültek. A Scope Ratings hitelminősítő szerint a 4iG kibocsátóként BB-/stabil, adósságkitettsége pedig BB- státuszú. A minősítés során figyelembe vették a vállalat regionális terjeszkedési terveit és a dinamikus növekedését is. 

 

Már csak egy aláírás hiányzik 

 

A 4iG a kötvénykibocsátással magyarországi és régiós akvizíciók finanszírozását tervezi. Mindehhez már csak az igazgatóság döntése szükséges. A cég termékportfóliója országosan elismert, informatikai és IT szolgáltatásai rendkívül keresettek. Szakértői kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, és kedvezők a hitelmutatói. 

 

A 4iG részvényeivel a prémium kategóriában kereskednek a tőzsdén. Munkavállalóinak számát az elmúlt két évben megháromszorozták, jelenleg közel 1200-an dolgoznak a cégnél. 

 

 

M. A 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu