Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.07. - péntek, Gizella napja van.

Belföldi hírek

Dinamikus fejlődés: új ügyvezető igazgatót kap a Kifli.hu

2021. április 14. 11:52
Dinamikus fejlődés: új ügyvezető igazgatót kap a Kifli.hu

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata több újítást is maga mögött tudhat 2021-ben, a Kifli.hu élén pedig áprilistól Klekner Peter tölti be az ügyvezető igazgatói pozíciót. Tervei szerint a márka mégnagyobb hírnévre tesz majd szert.  

A cseh Rohlik Group magyarországi egysége, a Kifli.hu az ország piacvezető online élelmiszerboltja, naponta négyezernél is több megrendelést teljesítenek. Magas minőségű élelmiszerek, étrendkiegészítők, háztartáshoz szükséges eszközök rendelhetők webshopjukból akár aznapi kiszállítással.  

 

Dinamikus fejlődésének korábbi fázisaként az év első negyedévében 190 millió eurós beruházást hajtott végre a cseh anyavállalat, amellyel nemsoká országszerte széleskörűbb elérést biztosítanak majd a Kiflinek.  

 

Prémium minőségű, kistermelői termékek is rendelhetők

 

Április közepétől pedig Klekner Peter lesz a vállalat ügyvezető igazgatója. Klekner korábban a Wildberries és a L’Oreal igazgatói pozícióját tudta magáénak, és a Phillips Magyarország ügyvezető és kereskedelmi igazgatója is volt. Tapasztalatát a Kifli.hu-nál kamatoztathatja a jövőben. A vállalat kommünikéje szerint a célja az ügyfélelégedettség megerősítése és a márka népszerűsítése. Tervei szerint az ügyfélszolgálatot bővíteni és fejleszteni fogja ennek érdekében.  

 

A Rohlik.cz alapítója, Tomáš Čupr úgy nyilatkozott, hogy a vállalatnak erős személyiségekre és új ötletekre van szüksége. Fontos, hogy folyamatosan fejlesszék a márkát, illetve az is, hogy jobb minőségű élelmiszereket és ételeket kínáljanak a vásárlóknak, miközben a környezetre is odafigyelnek.  

 

 

M. A. 

Forrás: mmonline.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu